SuomiEnglanti

Tuotteet ja palvelut


Endoran tuote- ja palveluvalikoima on suunniteltu erityisesti tukemaan yritysten liiketoimintaa sekä vahvistamaan kasvua ja kehitystä. Toteutamme myös markkinointikampanjoita ja yrityskuvasuunnittelua verkkomarkkinoinnista ja kotisivuista käyntikorttien suunnitteluun. Henkilöstömme koostuu asiakaspalvelun, viestinnän, myynnin ja markkinoinnin ammattilaisista.
 

Myynnin ja markkinoinnin palvelut


Endora tarjoaa monipuoliset palvelut myynnin ja markkinoinnin tehostamiseen, asiakaskunnan laajentamiseen sekä kilpailu- ja markkinatilanteen selvityksiin. Palveluiden hyödyntäminen on helppoa: kampanjan laajuus ja sisältö räätälöidään yrityskohtaisesti asiakkaan tarpeen mukaan. Myynti- ja markkinointipalveluita on toteutettu mm. ELY-keskukselle, Suomen Hiihtoliitolle ja Elisa Oyj:lle sekä Espoon Bluesille. 


Palveluvalikoima sisältää markkinointisuunnitelmien teon, myynti- ja markkinointikampanjoiden suunnittelun ja toteutuksen, jälkimarkkinointikampanjat, erilaisten haastatteluprojektien, kyselyiden ja tutkimusten toteutuksen sekä ajanvaraus- ja buukkauspalvelut.


Yritys- ja markkinointiviestintä


Endora tarjoaa kattavat yritys- ja markkinointiviestinnän tukipalvelut. Viestinnän ja mainonnan palvelut sisältävät yritys- ja markkinointimateriaalien suunnittelu- ja toteutuspalvelut, markkinointisuunnitelmat, nettisivujen ylläpitopalvelut, sisällöntuotannon ja graafisen suunnittelun sekä erilaisten asiakaslehtien ja muiden julkaisujen suunnittelu- ja toteutustyöt.

 

Sähköinen liiketoiminta ja verkkomarkkinointi

Endora tuottaa laadukkaita sähköisen liiketoiminnan järjestelmiä ja ohjelmistoja yritysten toiminnan tueksi. Järjestelmien avulla liiketoiminnan hallinta on tehokkaampaa ja seurantatyökalujen avulla kehitystä voidaan seurata entistä tarkemmin. Taloushallinnon, laskutuksen ja myynninhallinnan järjestelmien ja ohjelmistojen lisäksi Endora Oy:n tuotteisiin sisältyvät nettipalvelukokonaisuudet ja verkkomarkkinoinnin palvelut.